Rubrieken

Merken

Aanwezigheidsborden-uitvoeringen

Wat zijn de verschillen tussen de diverse aanwezigheidsborden?

Standaard Aanwezigheidsbord

De standaard aanwezigheidsborden werken met een zogeheten zijprofiel. U maakt door middel van de bijgeleverde inbussleutel het zijprofiel open en verwisselt eenvoudig de namen.

in-uitbord

Quick Release Aanwezigheidsbord

Het grote voordeel van een Quick Release aanwezigheidsbord is dat het bord niet van de muur hoeft worden te verwijderd als u de namen wilt verwisselen. U schuift het gedeelte met de namen zo naar boven. Een Quick release aanwezigheidsbord is ideaal voor gebouwen waar veel wisselingen plaatsvinden in de bezetting. U kunt denken aan bijvoorbeeld verzamelgebouwen, of werkplekomgevingen voor tijdelijke verhuur van werkplekken.

Quick Release Aanwezigheidsbord

Magnetisch Aanwezigheidsbord

De naamprofielen van magnetische aanwezigheidsborden zijn frontaal uitneembaar. U kunt razendsnel namen verwisselen of de volgorde van namen wijzigen.

Magnetisch Aanwezigheidsbord

BHV Aanwezigheidsbord

Een BHV aanwezigheidsbord is een standaard aanwezigheidsbord voorzien van een magneetstrip in het midden. Bij een calamiteit plaats u de verticale magneetstrip tussen het aanwezig- en afwezig-profiel en de namen van uw aanwezigheidsbord zitten muurvast. U kunt het gebouw spoedig en snel verlaten zonder te hoeven letten op naamplaatjes die verschuiven.

Aanwezigheidsbord met foto

Ideaal voor omgevingen waar visuele herkenbaarheid van belang is. Een aanwezigheidsbord met foto is een standaard aanwezigheidsbord met een groot profiel die te openen is aan de zijkant met een inbussleutel. Aan de linkerzijde van het bord zit een extra profiel waar u pasfoto’s in kunt plaatsen. Dit soort borden worden veel gebruikt in de ouderenzorg.

Deel de link naar deze pagina:

Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op Pinterest